Információs vonal
06 30 194 6664
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  1117 Budapest, Fehèrvári út 50-52. II. em

 • Levelezési cím
  1117 Budapest, Fehérvári út 50-52. II. em

 • Telefon
  +36 1 225 8377

 • Fax
  +36 1 209 3086

 • E-mail
  office@crconsulting.com

 • Ügyvezető
  Solti Árpád, Kárpáti Gábor

 • Adószám
  14306354-1-43

 • Cégjegyzékszám
  01-09-898019

HITELBIZTOSÍTÁS (kintlévőség biztosítás)
Utolsó módosítás: 2015.01.30
Magyarországon a vevői nem fizetések aránya igen magas napjainkban. A legfőbb oknak szinte mindenki a körbetartozást emeli ki. Tudja, hogyan lehet hatékonyan védekezni, hogy ne kelljen aggódnia amiatt, hogy az ön vevője is tönkremegy és fizetésképtelenné válik?
Komplex hitelbiztosítási szolgáltatásunk megoldást nyújt a hitelbiztosítás a kintlévőség-, a likviditáskezelési problémáira.
A hitelbiztosítás legfőbb előnye/célja, hogy a biztosított a nyitott fizetéssel történő szállításainak kockázatát hárítja át a biztosítóra, ezáltal a vevője nem fizetéséből, illetve fizetésképtelenségéből származó pénzügyi veszteségeit mérsékelheti, belföldre és külföldre történő szállítás esetén is.
A hazai piacon jelenlévő hitelbiztosítók szolgáltatásait/díjait az ön igényeinek megfelelően állítjuk össze és prezentáljuk Ön felé, hiszen jelentős eltérés mutatkozhat akár a díjszabás, akár a kártérítési limitek vagy a kárrendezés tekintetében.
A különböző kintlévőség biztosítási filozófiákat, technikákat és eljárásmódokat az Ön igényei alapján vizsgáljuk és testre szabjuk.
 
 
További előnyök:
 
A nemfizetési kockázat minimalizálása
A vevőkör hitelképesség-vizsgálata és folyamatos felügyelete
Az esetleges veszteségek kiszámíthatóvá tétele
A pénzügyi döntéshozók munkájának megkönnyítése
A legtöbb vállalat attól fél, hogy elveszti meglévő ügyfeleit. Ezzel szemben a biztosítás lehetőséget nyújt a fizetési határidők megnövelésére.
A kintlévőség biztosítást a finanszírozó bankok biztosítékként is elfogadják, így a biztosított könnyebben juthat hitelhez (a biztosítás a bankra engedményezhető).
Amennyiben a számlakövetelést valamely bank részére értékesíteni kívánják (faktorálás), úgy ezt a bank számára számos esetben a biztosítás teszi befogadhatóvá.
 
Hívja információs vonalunkat, vagy írjon e-mailt a tamas.podor@crconsulting.hu címre.
Minden jog fenntartva © 2013 Corporate Risk Consulting Biztosítási Alkusz Kft.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió: 1.0.162
Utolsó frissítés: 2016.08.18